Skip to content Skip to footer
O nas

METALKO BUČAR, KROVSTVO, KLEPARSTVO, D.O.O.

Podjetje je s svojim proizvodnim programom krovsko-kleparskih izdelkov za krovce in trgovce prisotno na slovenskem trgu že 40 LET.

Nudimo Vam celovit sistem »VSE ZA STREHO NA ENEM MESTU«, aluminijasto barvno kritino Metalko in ustrezen prezračevalni sistem, žlebove, odtočne cevi, obrobe, slemenjake, snegolove, vetrne obrobe prav tako iz istega visoko kakovostnega aluminija. Za izdelavo celovite ponudbe na ključ, brezplačen ogled in svetovanje pokličite našega specialista za strehe Tomaž Bučar na tel: 051 354 291.

Nudimo Vam tudi vse ostale vrste kritin po Vaših želji pod strokovno izvedbo naših specializiranih krovcev – kleparjev. Naša celovita ponudba »VSE ZA STREHO NA ENEM MESTU« temelji na dolgoletnih izkušnjah in znanju, kar potrjujejo tudi številna prejeta priznanja za kakovost naših izdelkov.
Še posebej smo ponosni na priznanje SREBRNI CEH GZS, ki smo ga prejeli na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju leta 1997 za strešno kritino METALKO iz visoko kakovostnega barvnega oplemenitenega aluminija.
Pohvalimo se lahko z veliko množico zadovoljnih kupcev, ki so z odločitvijo za streho METALKO, streho iz visoko kvalitetnega barvnega aluminija, za vselej rešili svoj problem s streho.

Poslanstvo & vrednote

Poslanstvo našega podjetja je, da s svojimi izkušnjami, znanjem in doslednostjo do svojih partnerjev in zaposlenih zagotavljamo učinkovito odvijanje proizvodnih in prodajnih procesov.

Zanesljivost
100%
Odzivnost
100%
Spoštovanje
100%
strehametalko_69
strehametalko_70